Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΛΕΒΑΝΤΑ | Γενικού Καθαρισμοί - Συνεργείο Καθαρισμού Κηφισιά Αττική

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ {small}

Διαθέτοντας εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια, η επιχείρησή μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας καθαρισμούς πολυκατοικιών, εμπορικών κέντρων, γραφείων καταστημάτων αλλά και κάθε χώρου, μικρού ή μεγάλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ {small}

Το συνεργείο καθαρισμού της επιχείρησής μας απαρτίζεται από έμπειρους και υπεύθυνους ανθρώπους, άριστα εκπαιδευμένους στους διαφορετικούς και απαιτητικούς τομείς της καθαριότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ {small}

Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και χρησιμοποιώντας καθαριστικών φιλικά προς το περιβάλλον, το συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε μπορεί να σας προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στον καθαρισμό του χώρου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ {small}

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, επικοινωνήστε μαζί μας θα είμαστε εκεί για εσάς. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια, την Πεύκη αλλά και όλη την Αττική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ {expo}

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μας μπορεί να πραγματοποιήσει με συνέπεια τους καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικιών προσφέροντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για ένα περιβάλλον υγιεινό και ευχάριστο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ {expo}

Ο καθαρός εργασιακός χώρος είτε αυτό είναι γραφείο, είτε κατάστημα σίγουρα βοηθάει όχι μόνο την εικόνα της επιχείρησης προς τους πελάτες, αλλά και τους εργαζόμενους, τους βοηθάει να αποδίδουν καλύτερα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ {expo}

Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού ώστε να μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του χώρου σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ {expo}

Για την σωστή εκτίμηση του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες καθαριότητας στο χώρο σας άμεσα και οικονομικά εξυπηρετώντας την Κηφισιά και όλη την Αττική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΕΒΑΝΤΑ
Υπηρεσίες Γενικού Καθαρισμού Κηφισιά Αττική

Η επιχείρησή μας “ΛΕΒΑΝΤΑΣ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο των καθαρισμών προσφέροντάς σας πάντα υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας. Έτσι, σε όλη την διάρκεια της πορείας της από την ίδρυση της και μέχρι και σήμερα, χάρη στην ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει, ακολουθεί διαρκώς μία άκρως ανοδική πορεία χωρίς όμως να επαναπαύεται.
 
Με αξιοπιστία και απόλυτο σεβασμό τόσο στον πελάτη, όσο και στο χώρο του, με προσοχή και φροντίδα στα προσωπικά του αντικείμενα, αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε κάθε χώρο σε ένα πεντακάθαρο, υγιεινό και φιλικό περιβάλλον.

Εξυπηρετούμε άμεσα
την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια, την Δροσιά αλλά και όλη την Αττική.